Kalvarijos savivaldybė

Spausdinti
Nuotraukos autorius Haroldas Arelis

„Lietuviškų augalinių bei gyvūninių žaliavų panaudojimo galimybės maisto produktų, kurie gali būti ženklinami sveikumo ir maistingumo teiginiais, gamyboje“

 

2020 m. rugsėjo 24 dieną

Kalvarijos savivaldybės kultūros centre

Krosnos g. 28, Kalvarija, Kalvarijos sav.

pradeda nemokamus 2 dienų (16 ak. val.) mokymo kursus

„LIETUVIŠKŲ AUGALINIŲ BEI GYVŪNINIŲ ŽALIAVŲ PANAUDOJIMO GALIMYBĖS MAISTO PRODUKTŲ, KURIE GALI BŪTI ŽENKLINAMI SVEIKUMO IR MAISTINGUMO TEIGINIAIS, GAMYBOJE"

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto lektoriai:

prof. D. Sekmokienė, doc. dr. D. Baltušnikienė, prof. G. Zaborskienė, E. Minevičienė,

A. Vaitkūnaitė.

Kursų paskaitų aktualiausios temos:

  • Baltymai, riebalai, angliavandeniai augalinės ir gyvulinės kilmės žaliavose.
  • Biologiškai aktyvios medžiagos augalinės ir gyvulinės kilmės žaliavose: grūduose, prieskoniuose, daržovėse, vaisiuose. Antioksidantai, vitaminai, skaidulinės medžiagos ir jų išsaugojimo technologijos.
  • Maisto veikliosios dalys ir pagrindiniai jo gamybos principai. 

Kursų laikas:

Pradžia - 9.00 val., pabaiga - 15:30 val.

Kursų dalyviai:

Turi žinoti savo žemės ūkio valdos kodą ir asmens kodą. 

Registracija į kursus:

  • Būtina išankstinė registracija. Išklausiusiems kursus bus išduoti ŽŪM nustatytos formos 16 ak. val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.
  • Išankstinė registracija vykdoma ir papildoma informacija apie kursus teikiama   tel.: 8 37 361912, mob. tel.: 8 679 91390
Komentarus rašyti gali tik prisijungę vartotojai